Video

In de wereld van vandaag leven we in een beeldcultuur. Mensen meenemen in je verhaal? Dat doe je dus met video! Video’s hebben de kracht om een verhaal te vertellen, merkbeleving te creëren en doelgroepen te bereiken. Bij Enof begrijpen we dit. Of het nu om een uitlegvideo, aftermovie of een high end commercial gaat: bij ons kun je voor elke vorm terecht!

Beeld zegt meer

Wij geloven in de kracht van storytelling. Met video kunnen we echte, persoonlijke en emotioneel geloofwaardige verhalen vertellen. Wil jij het verschil maken en zorgen dat je boodschap echt overkomt? Kies dan voor video. Onze video’s richten zich op ‘show, don’t tell’. We willen niet alleen vertellen, maar de kijker ook laten voelen. Onze video’s nemen je mee in een visuele ervaring die raakt.

Filmploeg Enof met actrice op straat om een shot op te nemen.

Passie voor video

Bij Enof zijn we gepassioneerd over de mogelijkheden van video. Aangezien wij overtuigd zijn van de meerwaarde van video, hebben we onze eigen videograaf in huis. Zo is video echt onderdeel van onze fullservicewerkwijze. Voor grotere producties werken we samen met een van onze videopartners. Samen klaren we de klus altijd!

Dit kunnen wij voor je doen

We bieden verschillende typen video’s aan, variërend van eenvoudig tot high-end producties.

  • Eenvoudig: deze video’s kunnen met een klein budget gemaakt worden. Denk aan filmpjes zonder concept of storyline. Zoals aftermovies, sfeerbeelden, teasers, aankondigingen en uitnodigingen.
  • Midden: in dit segment gaat het om video’s met een concept. We hebben het hier over maatwerk. Denk aan interactieve video’s, instructievideo’s, interviews en portretten of een bedrijfsfilm.
  • High-end: hier gaan we all-in! Dit zijn video’s met uitgebreide werkzaamheden zoals concepting, camerawerk, licht en geluid, regie, kleurbewerking, sounddesign, visagie en redactie. Heel geschikt voor bijvoorbeeld een commercial.

Een voorbeeldvideo uit het middensegment? Bekijk deze promotievideo voor Radio M Utrecht

Een voorbeeld van een eenvoudiger video? Bekijk deze aftermovie van het NS Techfest

“Videografie is de kunst van visuele storytelling, waarin ik concepten tot leven breng. Het is een avontuurlijke reis waarin ik telkens nieuwe werelden ontdek.”

– Niels, Videograaf

“Videografie is de kunst van visuele storytelling, waarin ik concepten tot leven breng. Het is een avontuurlijke reis waarin ik telkens nieuwe werelden ontdek.”

– Niels, Videograaf

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact
Wil jij jouw verhaal vertellen met video? Neem dan contact op met Judith!

Projecten waar we trots op zijn

De remweg van een tram is 12 kano’s lang

Provincie Utrecht

Hey loser!

Campagne straatintimidatie voor gemeente Utrecht

Utrecht heeft jou nodig!

Employer branding voor gemeente Utrecht

Wervingscampagne MHBO

MBO Amersfoort

Van huisstijl tot AMC-campagne

Frisse stijl voor Performation

Campagne ‘Slim, ik doe het!’

Voor Gemeente Utrecht