thuis-weekend
En nu? Wij zijn weekend aan het vieren.

Wij zijn Enof

Enof is een creatief communicatiebureau in Utrecht. Nieuwsgierig, persoonlijk en enthousiast. Wij helpen onze klanten met het behalen van hun doelstellingen met verrassende communicatieoplossingen die echt werken. In welke vorm dan ook. Wij hebben een grote diversiteit aan klanten en opdrachten. Dat hebben we in 21 jaar opgebouwd. We zijn een volwassen bureau: full service en goed georganiseerd. Eigenlijk is dat voor ons heel gewoon, en daar zijn we stiekem heel trots op.

Daarmee zijn we misschien wel het best bewaarde geheim van Lombok. Dat merken we als klanten voor de eerste keer bij ons over de vloer komen. Dan zijn ze verbaasd wat er allemaal achter die eenvoudige voordeur zit. Ze zien een verrassend grote creatieve studio. Met zo’n 30 Enoffers, stuk voor stuk een kei in hun vak! Die altijd zoeken naar de vraag achter de vraag. En achter onze eigen mensen zit onze flexibele schil: freelancers en partners. Dat zijn vaak ook ex-Enoffers met wie we al een leven lang optrekken en samenwerken.

Sinds 1 september 2017 is internetbureau Haboes onderdeel van Enof. De Haboesers vullen ons naadloos aan bij het bedenken en bouwen van al onze online toepassingen. We werken intensief met elkaar samen. Enof is sterk aan de voorkant: strategie, communicatieadvies, ontwerp en front-end. Haboes levert een ijzersterke achterkant: bedenken, bouwen en onderhouden van de technische omgeving.

Enof creatieve communicatie
Daar zit meer achter