Video en animatie

Mensen meenemen in je verhaal? Dat doe je met video! Video’s hebben de kracht om een verhaal te vertellen, merkbeleving te creëren en doelgroepen te bereiken. Bij Enof begrijpen we dit. Of het nu om een geanimeerde uitlegvideo, een Instagram-reel, een aftermovie of een high end commercial gaat: wij maken de video die past bij wat jij te vertellen heeft.

Beeld zegt meer

Wij geloven in de kracht van storytelling. Met video kunnen we echte, persoonlijke en emotioneel geloofwaardige verhalen vertellen. Wil jij het verschil maken en zorgen dat je boodschap echt overkomt? Kies dan voor video. Onze video’s richten zich op ‘show, don’t tell’. We willen niet alleen vertellen, maar de kijker ook laten voelen. Onze video’s nemen je mee in een visuele ervaring die raakt.

Filmploeg Enof met actrice op straat om een shot op te nemen.

Passie voor video

Als full service bureau hebben we natuurlijk ons eigen videoteam in huis. Ons video- en animatieteam werkt met veel passie aan de mooiste producties voor onze klanten. Van script tot montage en geluid. En hebben we een echt grote productie op de planning staan? Dan werken we samen met onze partners op het gebied van beeld, licht en geluid.

Dit kunnen wij voor je doen

We bieden verschillende typen video’s aan, variërend van eenvoudig tot high-end producties.

  • Eenvoudig: deze video’s kunnen met een klein budget gemaakt worden. Denk aan aftermovies, sfeerbeelden, teasers, aankondigingen en uitnodigingen.
  • Midden: in dit segment gaat het om video’s of animaties met een concept. We hebben het hier over maatwerk. Denk aan interactieve video’s, instructievideo’s, interviews en portretten of een bedrijfsfilm.
  • High-end: hier gaan we all-in! Dit zijn video’s met uitgebreide werkzaamheden zoals concepting, camerawerk, licht en geluid, regie, kleurbewerking, sounddesign, visagie en redactie. Heel geschikt voor bijvoorbeeld een commercial.

Een voorbeeldvideo uit het middensegment? Bekijk deze promotievideo voor Radio M Utrecht

Bekijk deze aftermovie van het NS Techfest

“Videografie is de kunst van visuele storytelling, waarin ik concepten tot leven breng. Een avontuurlijke reis waarin ik telkens nieuwe werelden ontdek!”

– Niels, Videograaf

“Videografie is de kunst van visuele storytelling, waarin ik concepten tot leven breng. Een avontuurlijke reis waarin ik telkens nieuwe werelden ontdek!”

– Niels, Videograaf

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact
Wil jij jouw verhaal vertellen met video? Neem dan contact op met Judith!

Projecten waar we trots op zijn

Campagne straatintimidatie

Gemeente Utrecht

Campagne app activatie

RTV Utrecht

Bewustwordingscampagne remweg tram

Provincie Utrecht

Wervingscampagne MHBO

MBO Amersfoort