Over Enof

Hoi!

Wij zijn Enof.

En we dagen je uit om te laten zien wie je écht bent!
Wat is de kern van jouw organisatie en welke onvertelde verhalen liggen er verborgen die jouw doelgroep diep raken? Niemand houdt van grijze muizen. Door kleur te bekennen, word je geloofwaardig en relevant.

Samen doorgronden we het karakter van jouw organisatie en bouwen we aan een stevige strategie. We helpen je om jouw verhaal met energie uit te dragen. Aan iedereen. Met onze creatieve en doeltreffende communicatie in beeld, woord en gedrag. Niks is ons te gek, we zijn niet voor niks een creatief full-service bureau!

Heb jij het lef om het anders te doen?

 

Typisch Enof

Wat echt Enof is? Onze persoonlijke aanpak! We geloven in de gezamenlijke kracht van klant en bureau. We investeren daarom in een langdurige relatie en werken graag met inspirerende werksessies waar we samen de handen uit de mouwen steken. Dat is niet alleen leuker, zo zorgen we ook dat alle kennis benut wordt. Zo kunnen we samen contouren bepalen, doelgroepen uitdiepen en eerste richtingen verkennen. Daarna verrassen we jou met creatieve oplossingen die werken.

Genoeg over ons! Veel belangrijker is: wie ben jij? We horen graag wie jij bent en welke uitdagingen je hebt. Klaar om verrast te worden? Laten we kennismaken! Neem contact met ons op.

Teamfoto

De Enoffers

De Enoffers werken hard aan de creatieve oplossingen voor jouw communicatievraagstukken. Van strategie tot advies en van tekst tot video: we hebben de beste én leukste experts in huis. Benieuwd naar ons? Kijk dan eens op de volgende pagina.

Dit is ons team

Werken bij Enof

Werken bij Enof betekent dat je een baan hebt waar elke dag anders is. Waarin je mooie dingen én jezelf ontwikkelt. En je je beste beentje voorzet om mooi werk te leveren voor mooie klanten, samen met de andere Enoffers. Maar vooral dat je een baan hebt waarin je mag zijn wie je bent; iedereen is welkom.

Ook Enoffer worden? Check dan ons vacatureaanbod!

Vacatures

De naam Enof creatieve communicatie

Creatieve communicatie draait om het creëren van ideeën en het maken van scherpe keuzes. Daar komt onze naam dan ook vandaan. EN staat voor ontwikkelen van meer ideeën na de eerste ingeving. OF staat voor het kiezen tussen al die ideeën.

(Maar heel eerlijk: de naam Enof is gewoon ontstaan aan de keukentafel van de oprichters. Toen er met spoed een naam nodig was voor de inschrijving bij de KvK. Meerdere creatieve namen passeerden de revue. En deze? Of deze? Zo werd de naam Enof geboren. Alweer meer dan 25 jaar geleden!

Inclusiviteit en diversiteit

Als het gaat om de mensen en merken met wie Enof samenwerkt, staan we bekend om onze langdurige en duurzame relaties. Bij Enof vind je op de werkvloer een bonte mix van oud-jong, man-vrouw en mensen vanuit een re-integratie traject. We vinden het belangrijk om op de werkvloer een veilige basis te creëren waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Ook binnen projecten letten we op diversiteit in beeldgebruik en illustraties, zodat de doelgroep van een opdrachtgever zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht. In de tone of voice streven wij naar het zo inclusief mogelijk schrijven van teksten, zodat we niemand uitsluiten. En we helpen onze klanten met het opzetten en uitdragen van een inclusieve organisatie.

 

Inclusief Enof