Over Enof

Hoi!

Wij zijn Enof

We dagen je uit om te laten zien wie je écht bent!
Wat is de kern van jouw organisatie en welke onvertelde verhalen liggen er verborgen die jouw doelgroep diep raken? Niemand houdt van grijze muizen. Door kleur te bekennen, word je geloofwaardig en relevant. Samen doorgronden we het karakter van jouw organisatie en ontleden we de essentie van je vraag. We helpen je daarna om dat met energie uit te dragen. Met onze creatieve en doeltreffende communicatie in beeld, woord en gedrag! Niks is ons te gek, we zijn niet voor niks een creatief full-service bureau!

Heb jij het lef om het anders te doen?

 

Typisch Enof

Wat echt Enof is? Onze persoonlijke aanpak! We willen dat jij je thuis voelt bij Enof. We geloven in de gezamenlijke kracht van klant en bureau. We investeren daarom in een langdurige relatie en werken graag met inspirerende werksessies waar we samen de handen uit de mouwen steken. Dat is niet alleen leuker, zo zorgen we ook dat alle kennis benut wordt. Zo kunnen we het beste samen contouren bepalen, doelgroepen uitdiepen en eerste richtingen verkennen. Daarna verrassen we jou met creatieve oplossingen die werken.

Genoeg over ons! Veel belangrijker is: wie ben jij? We horen graag wie jij bent en welke uitdagingen je hebt. Klaar om verrast te worden? Laten we kennismaken! Neem contact met ons op.

Teamfoto

De Enoffers

De Enoffers werken er hard aan om oplossingen te verzinnen op jouw communicatievraagstukken. Wil je weten met wie je te maken hebt of waar we ons buiten werktijd graag mee bezig houden? Kijk dan eens op de volgende pagina.

Dit is ons team

Werken bij Enof

Werken bij Enof betekent dat je een baan hebt waar elke dag anders is. Waarin je mooie dingen én jezelf ontwikkelt. Waarin je je beste beentje voorzet om mooi werk te leveren voor mooie klanten, samen met de andere Enoffers. Daarnaast houden we van de vrijdagmiddagborrel, wordt alles gevierd wat er gevierd kan worden, en organiseren we ook buitenschoolse activiteiten zoals een Enof fitmaand.

Ook Enoffer worden? Check dan ons vacatureaanbod!

Vacatures

Al 25 jaar going strong

Bij Enof maken we overal een feest van. Het vieren van mijlpalen hoort daar natuurlijk ook bij! Het jaar 2022 stond in het teken van ons 25-jarig jubileum, mét een knaller van een feest in september. Daar kijken we nog steeds met veel plezier op terug. Gelukkig hebben we de aftermovie nog!

Inclusiviteit en diversiteit

Als het gaat om de mensen en merken met wie Enof samenwerkt, staan we bekend om onze langdurige en duurzame relaties. Bij Enof vind je op de werkvloer een bonte mix van oud-jong, man-vrouw en mensen vanuit een re-integratie traject. Of mensen met verschillende denkstijlen. Én kledingstijlen. Die verscheidenheid vinden we juist leuk! Zo maken we ons hard voor inclusiviteit. We vinden het belangrijk om op de werkvloer een veilige basis te creëren waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn.

Ook binnen projecten letten we op diversiteit in beeldgebruik en illustraties, zodat de doelgroep van een opdrachtgever zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht. In de tone of voice streven wij naar het zo inclusief mogelijk schrijven van teksten, zodat we niemand uitsluiten. Rondom inclusiviteit en diversiteit hebben we een open en lerende houding. Elke week leren we weer bij. Kunnen we nog iets verbeteren? We horen het graag!