Content

Wat wil je nu écht vertellen? Het contentteam van Enof helpt jou om content te maken die doet wat-ie moet doen. Met onze doelgerichte en een tikkeltje speelse aanpak brengen we de boodschap over op ieder kanaal. We schrijven artikelen, blogs en landingspagina’s of bedenken juist prikkelende short copy voor een campagne. Van alle markten thuis: of het nu op social media of in print is.

Jouw verhaal, onze expertise

Heb je hulp nodig bij het maken van content die jouw merk laat shinen? Van eindredactie tot scripts en van podcasts tot kernverhaal: bij ons ben je aan het juiste adres!

1. Jouw kracht in een kernverhaal
Wij geven woorden aan jouw verhaal. Ons kernverhaal is korte, authentieke boodschap die de essentie van jouw merk, belofte en visie omvat. Een fijne, strategische basis voor alle soorten content: van webcontent en socialmediateksten tot een corporate video.

2. Redigeren naar begrijpelijke taal
Bij ons vind je geen wollige teksten. We schrijven to-the-point en zorgen dat je boodschap effectief overkomt. Zelf iets geschreven, maar nog niet helemaal tevreden? Ook voor het redigeren en herschrijven van complexe teksten naar begrijpelijke taal of B1 niveau ben je bij ons aan het juiste adres.

3. Seriematige content
Denk aan video’s, inspirerende artikelen en pakkende social posts rondom een relevant thema. Deze ‘afleveringen’ vertellen steeds een nieuw stukje van jouw verhaal en houden mensen betrokken. Zo bouw je aan een langdurige relatie met je publiek.

4. Videografie
Bij Enof begrijpen we de kracht van video’s. Met onze eigen videograaf en samenwerking met partners brengen we jouw verhaal tot leven. Van aftermovies tot high-end commercials; we zorgen dat de boodschap echt overkomt en de kijker raakt. Hier lees je er meer over.

 

“Mensen vertellen elkaar al miljoenen jaren verhalen. Ik help je om de juiste woorden te geven aan jouw verhaal, zodat het blijft hangen bij je publiek.”

Nikki, contentspecialist

“Mensen vertellen elkaar al miljoenen jaren verhalen. Ik help je om de juiste woorden te geven aan jouw verhaal, zodat het blijft hangen bij je publiek.”

Nikki, contentspecialist

Onze werkwijze

Een pragmatische aanpak, korte lijnen en verrassende oplossingen? Dan zit je bij ons goed! Dit is hoe we dat doen, van strategie tot optimalisatie.

Contentstrategie: knallen met je content? Dat begint met een passende contentstrategie! Samen kijken we welke doelen je wil behalen én welke doelgroep we daarvoor moeten aanspreken. Hiervoor werken we graag samen in creatieve werksessies, want wij weten alles over content en jij kent je organisatie en doelgroep het best. Met jouw merk en identiteit als leidraad ontwikkelen we een passende boodschap.

Creatie: wij staan te trappelen om aansprekende content te creëren voor jouw organisatie. Heldere teksten, seriematige content, fotografie, videografie, podcast: de keuze is reuze. Zoek je hulp met de creatie van content binnen jouw strategie of campagne? Onze tekstschrijvers helpen je uit brand. En ook als je zelf al een mooie tekst geschreven hebt, doen we met liefde een redactieslag. En wat heel fijn is: doordat wij als full service bureau alle disciplines in huis hebben, zijn de lijntjes tussen tekst en vormgeving superkort. Een woordje erbij of juist eraf omdat dat mooier uitkomt in de vormgeving? We pingpongen samen tot het perfect is.

Distributie: mooie content maken is één ding, de distributie ervan is minstens zo belangrijk. Je wilt immers dat jouw verhaal ook daadwerkelijk onder de aandacht komt van de juiste doelgroepen. Samen met onze online partners verspreiden we de content op het juiste moment, over de juiste kanalen. Zo behalen we het beste resultaat.

Optimalisatie: yes, de content staat live. En nu maar afwachten wat het resultaat is? Nee joh! Bij het delen van content hoort ook meten, optimaliseren en doorontwikkelen. Bij campagnes houden we de tussentijdse resultaten goed in de gaten, zodat we waar nodig kunnen bijsturen.

Projecten waar we trots op zijn

Campagne straatintimidatie

Gemeente Utrecht

Campagne app activatie

RTV Utrecht

Bewustwordingscampagne remweg tram

Provincie Utrecht

Wervingscampagne MHBO

MBO Amersfoort

Eerder werkten we aan mooie content voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact

Heb jij hulp nodig met je content en wil je meer weten? Neem dan contact op met contentspecialist Nikki.