Content

Heb je hulp nodig met het maken van content die jouw merk laat shinen? Van het fixen van de laatste punten en komma’s tot audiovisuele producties: bij ons ben je aan het juiste adres!

Voor elke vorm van content

Bij de contentspecialisten van Enof kun je terecht voor allerlei vormen van content. Natuurlijk kunnen we je helpen met het schrijven of redigeren van teksten, maar content is meer dan alleen tekst.

Zo helpen we je ook met fotografie, video, podcasts, vlogs, en mailings. En hebben we een expertise zelf niet in huis? Dan zetten we ons netwerk van partners en freelancers gewoon in. Alles om ervoor te zorgen dat jij aan het eind van de rit ook content bent!

“Met aandacht schrijven, schrappen, de volgorde aanpassen. Net zolang tot een tekst helemaal klopt. Dat doen we hier het allerliefst!”

Robin, contentspecialist

“Met aandacht schrijven, schrappen, de volgorde aanpassen. Net zolang tot een tekst helemaal klopt. Dat doen we hier het allerliefst!”

Robin, contentspecialist

Onze werkwijze

Een pragmatische aanpak, korte lijnen en verrassende oplossingen? Bij ons ben je aan het goede adres.

Contentstrategie: knallen met je content? Daar heb je een passende contentstrategie voor nodig. Samen kijken we welke doelen je wil behalen én welke doelgroep we daarvoor moeten aanspreken. Wij denken met je mee vanuit jouw merk en identiteit. Hiervoor werken we graag samen in creatieve werksessies, want jij kent je organisatie en doelgroep het beste. Zo ontwikkelen we een passende boodschap die we via de juiste kanalen onder de aandacht brengen.

Creatie: wij staan te trappelen om aan de slag te gaan met aansprekende content voor jouw organisatie. Tekst, fotografie, video, podcasts… de keuze is reuze. Hulp nodig met het maken van alle content binnen jouw strategie of campagne? Je bent aan het goede adres. Zelf al een mooie tekst geschreven en heb je een redactieslag nodig? Doen we met liefde!

Distributie: mooie content maken is één ding, de distributie ervan is minstens zo belangrijk. Je wilt immers dat jouw verhaal ook daadwerkelijk onder de aandacht komt van de juiste doelgroepen. Samen met onze online partners verspreiden we de content op het juiste moment, over de juiste kanalen. Zo behalen we het beste resultaat.

Optimalisatie: yes, de content staat live. En nu maar afwachten wat het resultaat is? Nee joh! Bij het delen van content hoort ook meten, optimaliseren en doorontwikkelen. Bij campagnes houden we de tussentijdse resultaten goed in de gaten, zodat we waar nodig kunnen bijsturen.

Projecten waar we trots op zijn

Employer branding voor Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht

Wervingscampagne MHBO

MBO Amersfoort

Hey loser!

Campagne voor gemeente Utrecht

Campagne ‘Slim, ik doe het!’

Voor Gemeente Utrecht

Roland Holst – wervingscampagne

A. Roland Holst College

Campagne Reality Check

Voor pensioenfonds ABP

Eerder werkten we aan mooie content voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact

Heb jij hulp nodig met je content en wil je meer weten? Neem dan contact op met contentspecialist Robin.