Celia Lapoutre

Adviseur

Écht contact maken, daar krijg ik energie van. Of dit nu met opdrachtgevers, collega’s, vrienden of familie is: ik ben ervan overtuigd dat de mooiste relaties tot stand komen wanneer deze connectie er is. Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam binnen in het (online) marketinglandschap in een adviserende rol, waar ik mezelf en de ander uitdaag om te kijken naar de ‘vraag achter de vraag’. Als communicatieadviseur begeleid ik de klant in dit proces, om ervoor te zorgen dat er waardevolle samenwerkingen worden opgezet. Ik blijf, net zoals bij mijn Netflix series, continu geboeid en oprecht geïnteresseerd en kijk uit naar de ontwikkelingen!

Op pad met Flip

Al ruim 3 jaar zijn Flip en ik onafscheidelijk. Mooie wandelingen in het park of uitwaaien op het strand maken hem het meest gelukkig. Ik ben de moeilijkste niet en ga maar al te graag met hem mee.

Wereldreizen

Vakanties benut ik goed en ik wil zoveel mogelijk moois van de wereld zien. Zo heb ik ruim een half jaar door Azië gereisd en was vorig jaar Colombia aan de beurt. Een bijzondere reis terug naar m’n roots, met Cartagena (waar we de foto hebben genomen) als hoogtepunt. De volgende reis die hoog op mijn lijstje staat? Een camperreis door Amerika!