UX & webdesign

Je website is vaak het eerste wat mensen van je zien. Dus je wil dat het er goed uitziet én dat jouw bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Met een knap staaltje UX-design zorgen onze ontwerpers ervoor dat je dat kunt afvinken.

UX-design is onmisbaar

Neem jij weleens een dienst af zonder een kijkje te nemen op de website van die aanbieder? Precies! Dat geldt dus ook voor jouw potentiële klanten. Vinden ze op jouw website niet de informatie waarnaar ze op zoek zijn? Dan kan het zomaar zijn dat je ze kwijt bent. Zonde! Daarom zorgen wij voor een website die jou perfect vertegenwoordigt.

De beste gebruikerservaring

Bij het ontwikkelen van een website bedenken onze UX-designers welke pagina’s logisch zijn om te maken, welke informatie een bezoeker nodig heeft en wat daarom een goede menu-indeling is. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met zaken als webtoegankelijkheid en -richtlijnen en de toegankelijkheidseisen voor data-analyse. Voor we live gaan testen we welke pagina’s het beste werken door middel van A/B-testen. Alles om de uiteindelijke gebruiker de best mogelijke ervaring te geven.

Projecten waar we trots op zijn

Campagne Reality Check

Voor pensioenfonds ABP

Het redesign van Mijnpensioenoverzicht.nl

Stichting Pensioenregister

Eerder deden we UX & webdesign voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om UX & webdesign? Neem dan contact op met adviseur Judith.