UX & webdesign

Je website is vaak het eerste wat mensen van je zien. Dus je wil dat het er goed uitziet én dat jouw bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Met een knap staaltje UX-design zorgen onze ontwerpers ervoor dat je dat kunt afvinken.

UX: wat is dat?

UX staat voor User Experience, oftewel klantbeleving. Zowel tijdens als na het gebruik van een product of dienst. Het is daarvoor belangrijk dat verschillende onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan een supermarkt die draait als een geoliede machine: de marketing, de logistiek, het personeel en zelfs de kassasystemen zijn perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat: een ideale winkelervaring voor de klant!

UX <3 Webdesign

De vlieger van goed afgestemde onderdelen gaat ook zeker op voor jouw website, hoe groot of klein die ook is. Bij UX en webdesign staat de eindgebruiker van je website centraal. Het is essentieel om op jouw website de juiste stijl, passende content (tekst & beeld) en verzorgde lay-out te combineren met soepele software. Zo minimaliseer je afhakers en omzetverlies, creëer je ruimte voor een fijne gebruikerservaring en vinden jouw bezoekers wat ze zoeken!

Webdesign op z’n Enofs van A tot Z

Bij het ontwikkelen van een website duiken onze UX-designers volledig in jouw bedrijf of project en in je gewenste bezoekers. Welke inhoud en pagina’s moeten er komen? Op welke manier moet de bezoeker zich door de website bewegen? Welke informatie heeft die bezoeker écht nodig en hoe structureren we alle content op een effectieve manier? Ook letten we op web toegankelijkheid (AA of zelfs AAA), en toegankelijkheidseisen voor data-analyse en A/B-testen. Alles om de uiteindelijke gebruiker de best mogelijke ervaring te geven.

Projecten waar we trots op zijn

Huisstijl en redesign mijnpensioenoverzicht.nl

Stichting Pensioenregister

Eerder deden we UX & webdesign voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om UX & webdesign? Neem dan contact op met adviseur Judith.