Hester Hemken

projectleider

Het contact met klanten én werken in een creatieve omgeving vind ik echt de perfecte combinatie! Als Projectleider ben ik elke dag met verschillende projecten bezig en ben ik de schakel tussen klant, leverancier en het Enof team! Het snelle schakelen en samenwerken geeft mij ontzettend veel energie. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat door de verrassende strategieën en creatieve ontwerpen klanten écht op de kaart worden gezet! Gelijk een mooie koppeling naar mijn foto met de Bosatlas, waarop de gehele aarde op de kaart is gezet. Het liefste reis ik heel de wereld rond, elke vakantie een ander land!

Reizen

Indonesië, Marokko en Vietnam! Een kleine greep uit het aantal landen waar ik de afgelopen jaren naartoe ben gereisd. Elk jaar afreizen naar een ander land vind ik echt fantastisch! Op deze manier wil ik zo veel mogelijk van de wereld zien en ontdekken. Met name de natuur, cultuur en heel veel lokale gerechten.

Kaas

Ik probeer graag nieuwe gerechten uit, maar de Franse keuken is mijn favoriet! En dan met name het kaasplankje. Daar kan je mij echt voor wakker maken, althans in het weekend. Verschillende soorten kaas, gecombineerd met een goed rood wijntje. Om zo veel mogelijk kaas te kunnen eten, moet er natuurlijk ook af en toe gesport worden. Daarom kan je mij minimaal één keer per week vinden bij Rocycle. Dit is een Amerikaanse sport; een vorm van spinning maar dan een tikkeltje zwaarder. Zeker een aanrader!