Hester Hemken

adviseur

Het persoonlijke contact met opdrachtgevers én werken in een creatieve omgeving vind ik de perfecte combinatie! Als communicatieadviseur ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten. Ik bijt mijzelf graag vast in grote vragen en vind het leuk deze zo helder mogelijk te krijgen. Het meedenken met de klant en hen verrassen met verhelderende strategieën of creatieve concepten is hier een belangrijk onderdeel van. Met oprechte aandacht de klant écht op de kaart zetten! Gelijk een mooie koppeling naar mijn foto met de Bosatlas, waarop de gehele aarde op de kaart is gezet. Het liefst reis ik heel de wereld rond, elke vakantie een ander land!

Reizen

Indonesië, Marokko en Vietnam! Een kleine greep uit het aantal landen waar ik de afgelopen jaren naartoe ben gereisd. Elk jaar afreizen naar een ander land vind ik echt fantastisch! Op deze manier wil ik zo veel mogelijk van de wereld zien en ontdekken. Met name de natuur, cultuur en heel veel lokale gerechten.

Kaas

Ik probeer graag nieuwe gerechten uit, maar de Franse keuken is mijn favoriet! En dan met name het kaasplankje. Daar kan je mij echt voor wakker maken, althans in het weekend. Verschillende soorten kaas, gecombineerd met een goed rood wijntje. Om zo veel mogelijk kaas te kunnen eten, moet er natuurlijk ook af en toe gesport worden. Daarom kan je mij minimaal één keer per week vinden bij Rocycle. Dit is een Amerikaanse sport; een vorm van spinning maar dan een tikkeltje zwaarder. Zeker een aanrader!