Judith de kleuver

Art director / adviseur

Relevant, aantrekkelijk werk maken, vanuit een helder concept en met oog voor detail, daar ga ik voor. Altijd op zoek naar de beste oplossing. Ik krijg daarbij superveel energie van een goede samenwerking met onze klanten en partners! Daarnaast ben ik ook teamleider van het ontwerpteam, een supermix van creatieve en technische vakmensen.

Kamperen en bergen

In de zomer gaan we altijd met de tent op pad. Last minute beslissen waar we heen gaan: die vrijheid vind ik heerlijk. Zo lang er maar bergen in de buurt zijn, ben ik blijšŸ˜‰ Overdag dingen doen, en in de avond met een wijntje voor de tent. Zo simpel kan het zijn!

Kleischuur

Sinds een paar jaar ben ik weg van keramiek. Sinds kort hebben we een nieuwe schuur in de tuin, waar ik een werktafel en een oude keramiek-oven in heb staan. Mijn kleischuur dus! In de avond daar dingen maken, muziekje aan, en verrast worden door wat er uit de oven komt, daar word ik heel blij van.

Trots op! Campagne Slim ik doe het

Energie besparen is natuurlijk een actueel thema. De gemeente vroeg ons een campagne te ontwikkelen rondom dit thema. Een super leuk project! De campagne Slim, ik doe het zet Utrechters aan om zelf met energiebesparing aan de slag te gaan. Hij was heel zichtbaar in de stad, en extra leuk omdat ik zelf ook in Utrecht woon.