Stagiairs enof
Van september 2019 t/m januari 2020

Stagiair ontwerp

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor ons ontwerp-team, met affiniteit met online. Als jij een leuke, uitdagende stageplaats zoekt in Utrecht, meld je dan nu bij ons aan!

Als stagiair draai je mee met de ontwerpers van Enof. Je houdt ervan om binnen elk project het mooiste en communicatief sterkste resultaat te behalen. Je krijgt je eigen projecten, zodat je direct veel verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast werk je veel samen met de andere ontwerpers. De projecten kunnen zijn voor zowel online als offline middelen: van nieuwsbrief of huisstijl tot banner of website. Op deze manier leer je alle facetten van het ontwerpvak kennen. Naast vakinhoudelijk leren, staat ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Over Enof:

Werken bij Enof is een feestje. Het is leuk, uitdagend en je krijgt veel verantwoordelijkheid. We werken in projectteams met verschillende disciplines bij elkaar. Je hebt direct contact met (eigen) klanten. We organiseren regelmatig activiteiten naast het werk. Niet alleen voor de lol, maar ook om er iets van te leren. We vinden persoonlijk contact, een warme onderlinge band en het stimuleren van je ontwikkeling erg belangrijk.

Wie zoeken we?

Ben jij een sterke persoonlijkheid, een creatief en extravert type en heb je gevoel voor online en offline communicatie? Dan is deze stage echt wat voor jou! Het is van belang dat je in je derde of vierde studiejaar zit. Bovendien is het is een meeloopstage, dus combineren met een full time afstudeeronderzoek lukt helaas niet. Liefst hebben we je voor een halfjaar. Dan leer jij het meest en zijn wij in staat om je optimaal te begeleiden. Je volgt een creatieve opleiding en je kan prima werken met de gangbare Adobe-programma’s (InDesign, Illustrator, Photoshop). Naast een relevante opleiding vinden wij het nog veel belangrijker dat je past bij Enof.

Wil jij met Enof kennis maken?

Mail dan je motivatie en CV naar post@enof.nl of loop gewoon even bij ons binnen.