header-feenstra
Feenstra

Een landelijke wintercampagne voor Feenstra

Met de winter in het verschiet hebben wij voor Feenstra een landelijke geïntegreerde campagne ontwikkeld met als doel de naamsbekendheid van Feenstra te vergroten en bekendheid te geven aan de verschillende diensten die Feenstra aanbiedt. 

Feenstra, meer in huis!

We ontwikkelden samen met Feenstra de geïntegreerde campagne ‘Meer In Huis’, waarmee we lieten zien dat Feenstra te bieden heeft dan de lokale installateur om de hoek. Feenstra is er niet alleen voor CV-keteloplossingen, maar ook voor de installatie van zonnepanelen, huisisolatie, ventilatie- en beveiligingsoplossingen. En niet alleen voor de snelle oplossing van vandaag, maar ook rekening houdend met de aankomende energietransitie van morgen. Het begrip ‘vooruitstrevend’ vormt dan ook de kern van deze campagne. Kortom: Feenstra heeft gewoon meer in huis!

 

Van TV tot online

Voor deze campagne hebben we een nieuwe campagnestijl ontwikkeld inclusief nieuwe fotografie. De campagne is in verschillende fases uitgerold via verschillende kanalen. Zo hebben we samen met Feenstra gewerkt aan een televisiecommercial, radiospots, billboards, online displaybannering, printadvertenties en campagnepagina’s op de website van Feenstra.

Wil je meer weten over dit project?

Zoek dan contact met Ronald.
Stuur een mailtje naar ronald@enof.nl
of bel 06-48276518.

Aan dit project werkten deze enoffers:

Wil je ons leren kennen?
Klik op de foto`s